Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها بانک پوست کشور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد فعال است و در نظر داریم یک بانک کامل پیوند اعضا در شهر امام هشتم(ع) فعال کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، ایوب توکلیان صبح امروز در حاشیه بازدید از بانک پوست دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تنها بانک پوست کشور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد فعال بوده، البته در شیراز و تهران بانک پیوند اعضا فعال است که پوست و دیگر اعضای بدن را برداشت و فرآوری می‌کنند، اما بانک پوست مشهد خدمات اختصاصی این عضو را در زمینه‌های برداشت، فرآوری و نگهداری انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بانک پوست مشهد قادر است تا  25 روز پوست اهدایی را به طور کامل به‌صورت تازه و تا 5 سال در دمای منفی 80 درجه نگهداری کند، اما به علت حجم زیاد بیماران دچار سوختگی، این پوست‌ها فقط به‌صورت تازه و کوتاه‌مدت نگهداری می‌شود  و امکان نگهداری طولانی‌مدت این عضو به علت نیاز بالای آن وجود ندارد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در بانک پوست مشهد تمام خدمات مورد نیاز متناسب با استانداردهای روز دنیا ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: در این بانک پس از برداشته شدن پوست از اهدا کننده مرگ مغزی، آماده‌سازی و نگهداری می‌شود تا در زمان موردنیاز به بیمارانی که دچار سوختگی شده‌اند پیوند شود.

توکلیان افزود: اهمیت بیشتر پیوند پوست در مواردی که فرد دچار سوختگی شدید شده‌ و دیگر پوستی در آن ناحیه آسیب دیده  وجود ندارد، احساس می‌شود و برای رفع مشکل این گروه از بیماران از پوست اهدا کننده مرگ مغزی جهت پیوند به این افراد استفاده می‌شود.

وی در ادامه گفت: در برخی موارد استفاده از پوست فرد آسیب‌دیده و یا خانواده و اطرافیان وی امکان‌پذیر نیست، زیرا ممکن است که عفونت در آن فرد ایجاد شود، اما استفاده از موارد اهدایی ایجاد عفونت، درد و خونریزی را کاهش می‌دهد و شانس زنده ماندن بیمار نیز آن هم بدون برداشته شدن پوست خودش به مراتب افزایش می‌یابد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد: واکسیناسیون دانش آموزان و کودکان باید با سرعت بیشتری انجام شود روزانه 70 نفر در مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرش می‌شوند فعالیت قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس شبانه روزی شد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در بانک پوست مشهد با حمایت مسئولان معاونت درمان و مدیریت توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد چندین محلول نگهداره تولید شده و این بانک قدرت نگهداری پوست را دارد، به‌نحوی که پوست‌های اهدایی، نیاز فرد بیمار را تأمین می‌کند و دیگر نیازی به برداشت پوست از بدن خودش احساس نمی‌شود.

 توکلیان اضافه کرد: در حال حاضر ماهانه از 10 بیمار مرگ مغزی پوست برداشته می‌شود، اما تعداد بیماران سوختگی در بخش‌های مردان و زنان بسیار بیشتر این عدد بوده و پوست این 10 نفر حداکثر برای 30 بیمار دچار سوختگی قابل استفاده است.

وی با بیان این نکته که برنامه‌ پیش روی بانک پوست مشهد ساخت فضایی تخصصی در بیمارستان امام رضا(ع) بوده است، تأکید کرد: با ایجاد این فضای جدید امکان پیوند این عضو بدن به جز بیماران مرگ مغزی از افرادفوت شده بر اثر سکته های قلبی و مغزی با رضایت خانواده و سایر فوتی هایی که از آنها امکان برداشت پوست وجود خواهد داشت انجام می شود ، ضمن اینکه امکان برداشته شدن پوست تا 72 ساعت پس از فوت بیمار وجود دارد و می‌‎توان از این عضو برای افرادی که نیازمند آن هستند استفاده کرد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: به دنبال آن هستیم تا بانک‌های فعال پوست و چشم را به همراه سایر نسوجی که هنوز متمرکز نشده‌اند و قابلیت نگهداری ندارند یکی کرده و یک بانک کامل پیوند اعضا در مشهد فعال کنیم و در این خصوص اقدامات اولیه آن با همکاری اعضای هیئت علمی گروه‌های مختلف انجام شده است.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان امام رضا ع بانک پوست مشهد دچار سوختگی مشهد فعال مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار