Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدحسین بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغازبه کار آزمایشگاه پیشرفته تشخیص کرونای انگلیسی در بیمارستان امام‌رضا (ع) خبر داد و گفت: تابه حال در میان نمونه‌های آزمایش شده در خراسان رضوی، رد پای کرونای انگلیسی یافت نشده است. این امکان علاوه بر مشهد در چند منطقه دیگر کشور فراهم شده است و با استفاده از آن می‌توانیم این تشخیص را روی نمونه‌های مشکوک انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 او با اشاره به اینکه کرونای انگلیسی به مراتب فاجعه بارتر از ویروس چینی است، افزود: تعداد کیت‌های ارسالی تشخیص کرونای انگلیسی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد کمتر از ۱۰۰ عدد است. به همین علت فقط در موارد خاص این نمونه گیری انجام می‌شود. برای مثال اگر جهش ابتلای غیرعادی در یکی از مناطق شهر مشهد یا دیگر شهرستان‌های استان مشاهده شود، بخشی از نمونه‌ها برای بررسی کرونای انگلیسی استفاده خواهند شد.

ممنوعیت ورود زائران عراقی به کشور   رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در روز‌های گذشته مواردی از کرونای انگلیسی در عراق شناسایی شده است. به همین دلیل در تصمیمی ملی مرز‌های ورود و خروج به این کشور بسته شده است و زائران عراقی نمی‌توانند به شهر مشهد سفر کنند تا اوضاع بهبود یابد. بیشتر بخوانید دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجهز به امکانات تشخیص کرونای انگلیسی شد بحرینی ادامه داد: در مرز دوغارون موردی از کرونای انگلیسی شناسایی نشده است. به همین دلیل رعایت شیوه نامه‌ها در این مرز همچنان در سطح کرونای چینی است. با این حال، رصد دقیقی در منطقه صورت می‌گیرد تا اقدامات مقابله‌ای با این نوع ویروس جهش یافته به درستی انجام شود.
او با اشاره به افزایش کیت‌ها و توان تشخیص کرونا تا روزانه ۳۵۰۰ نمونه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: با این حال، به صورت میانگین روزانه ۲۵۰۰ نمونه در دانشگاه دریافت می‌شود که از این بین روزانه به صورت میانگین ۱۶۵ نمونه مثبت وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: درحالی تعداد نمونه‌های مثبت کرونا به شدت کاهش یافته است که در دوران پیک سوم کرونا روزانه بیش از ۱۰۰۰ نفر آزمایش پی سی آر مثبت داشتیم.

بحرینی با اشاره به اینکه محموله بعدی واکسن به زودی به مشهد فرستاده می‌شود، اظهار کرد: از ۴۷۰ نفری که واکسن کرونا را در مرحله اول دریافت کرده اند، فقط در ۱۱ نفر به طور مختصر تب و لرز ایجاد شد و همگی حتی بدون یک ساعت وقفه در فعالیتشان به کار در بخش‌های کرونایی مشغول شدند.

هزینه ۲۰ میلیاردی برای تأمین تجهیزات بهداشتی کارکنان شهرداری
رضا خواجه‌نائینی معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد نیز با اشاره به بخشی از اقدامات شهرداری مشهد در زمینه مقابله با کرونا، گفت: حدود ۲۶ هزار نیرو به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با شهرداری همکاری می‌کنند و شهرداری برای تأمین تجهیزات بهداشتی این افراد تابه‌حال ۲۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.

او افزود: با هدف کمک به اقشار آسیب‌دیده کرونایی حدود ۱۰۰ بسته معیشتی بین آسیب‌دیدگان شب بازار‌های شهرداری، رانندگان تاکسی و وانت‌بار‌ها توزیع شده است. وی با اشاره به اقدامات مختلف شهرداری در زمینه اطلاع‌رسانی به شهروندان در راستای پیشگیری از کرونا افزود: ۶ پویش تبلیغاتی در زمینه کرونا در مشهد برگزار شده است و برای تداوم این جریان و اطلاع‌رسانی دقیق به شهروندان، پویشی مناسب با عید نوروز در شهر اکران می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان به‌صورت مستقیم در بحث کرونا هزینه کرده و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در بحث کاهش درآمد‌های ناشی از کرونا ضرر دیده است، ادامه داد: در بحث حمایت از کسب‌وکار‌های شهروندان، برای عوارض کسب‌وپیشه و تجاری‌موقت‌ها بخشودگی صددرصدی قائل شده‌ایم. همچنین با مجوز شورای شهر ۵۰ درصد اجاره‌بهای ملک‌های شهرداری را بخشیده‌ایم و عوارض همه مراکز فرهنگی، ورزشی و هنری و بازار‌های سیار که تعطیل بوده‌اند، بخشیده شده است.

منبع؛ شهرآرا
انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونای انگلیسی رعایت شیوه نامه های بهداشتی تشخیص کرونای انگلیسی دانشگاه علوم تشخیص کرونا پزشکی مشهد نمونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون