Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد عباسی تشنیزی گفت: اکمو یا قلب مصنوعی، دستگاهی است که در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی می توان از این دستگاه استفاده کرد تا قلب به حالت قبل باز گردد.

وی با اشاره به این که این دستگاه بسیار پیچیده و پیشرفته است افزود: با راه اندازی این دستگاه در بیمارستان امام رضا (ع) زندگی بیماران زیادی که از نارسایی قلبی رنج می برند و یا جان خود را از دست می دهند نجات خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی گفت: یکی از کاربردهای دیگردستگاه اکمو برای بیمارانی است که در لیست پیوند قلب قرار دارند و در شرایط بحرانی هستند که با کمک این دستگاه می توان تا مدتی که قلب اهدایی برسد بیمار را زنده نگه داشت.
عباسی با بیان این که این دستگاه سالهاست که در بسیاری از کشورها در حال استفاده است افزود: دستگاه اکمو علاوه بر بیماران نارسایی قلبی برای بیماران نارسایی ریوی هم قابل استفاده است.
فوق تخصص مراقبتهای ویژه و رییس بخش آی. سی. یو جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) نیز در این خصوص گفت: یکی از کاربردهای خوب این دستگاه در بیمارانی است که دچار نارسایی تنفسی مقاوم به درمان می شوند و این نارسایی تنفسی می‌تواند ناشی از کمبود اکسیژن و یا افزایش co۲ باشد که در هر کدام از این موارد قابل استفاده است.
دکتر شهرام امینی با اشاره به این که این دستگاه، هم یک قلب مصنوعی و هم یک ریه مصنوعی است افزود: همان طور که دستگاه دیالیز می تواند جایگزین کلیه شود، دستگاه اکمو نیز می‌تواند هم جایگزین قلب و هم جایگزین ریه شود.
وی ادامه داد: با توجه به پیچیدگی و پیشرفته بودن این دستگاه، استفاده از آن نیز به مهارتهای خاص و ویژه‌ای نیاز دارد که استادان و کارشناسان ما در حال آموزش استفاده از این دستگاه هستند.
رییس بخش آی سی یو جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) گفت: خوشبختانه این دستگاه در مراکز امام رضا(ع) و قائم(عج) در حال راه اندازی است و امیدواریم که با راه اندازی این دستگاه بتوانیم گام بزرگی برای بیماران مقاوم به درمان از جمله بیماران مبتلا به کرونا که نارسایی شدید تنفسی دارند و با دستگاه تهویه مکانیکی معمولی نمی‌توان کاری برای ایشان انجام داد برداریم.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی بیماری قلبی پیوند قلب امام رضا دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی بیماری قلبی پیوند قلب امام رضا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟